منتدى الانبا موسى الاسود
 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر
 

 طاجن البامية باللحم الضانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
المدير العام
المدير العام
Admin

عدد المساهمات : 196
تاريخ التسجيل : 28/01/2009

طاجن البامية باللحم الضانى Empty
مُساهمةموضوع: طاجن البامية باللحم الضانى   طاجن البامية باللحم الضانى I_icon_minitimeالجمعة فبراير 06, 2009 6:43 pm

المقادير
اتنين ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
4 حبات طماطم فى الخلاط
3 ملاعق صغيرة ملح
فلفل اسود
ثوم
بصلة مفرومة
زبدة 3ملعقة كبيرة
لحم ضانى او كندوز

الطريقة
يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر

ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم

بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود

ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار

على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن

وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://alanbmosa.roo7.biz
 
طاجن البامية باللحم الضانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى الانبا موسى الاسود :: منتدى الصوتيات و المرئيات :: الصور المسيحية :: الصور العامه-
انتقل الى: